Autohuset Glostrup A/S

Autohuset Glostrup udvider - Volkswagen og Renault i Glostrup får nu hver deres kæmpe bilhuse

Autohuset Glostrup, der forhandler og servicerer både Volkswagen og Renault, bliver nu delt op i to store bilhuse med hver 3500 kvadratmeter. Volkswagen kommer til at brede sig over alle 3500 kvadratmeter i Glostrup, mens Renault flytter til lige så store faciliteter på Vallensbækvej i Brøndby, hvor der tidligere var BMW forhandler.

Tiltaget sker som led i en klar strategi om at give kunderne bedre oplevelser og være klar til fremtidens ændrede forbrugsmønstre. Skadescentret for de to bilhuse samles på Vallensbækvej.

- Lige nu går trenden i de større byer mod bilhuse med kun et brand repræsenteret. Ved at fordele Renault og Volkswagen på to lokationer, når vi bredere ud, samtidig med, at vi kan give kunderne langt bedre oplevelser – bl.a. med en større udvalg af modeller i udstillingen, forklarer Michael Therkildsen, adm. direktør i Car Holding Gruppen.

Autohuset Glostrup er en del Car Holding Gruppen, der er en af Sjællands største bilkoncerner. Med i Car Holding Gruppen er ud over Autohuset Glostrup også Autohuset Glostrup-Valby, Autohuset Ringsted, Kronborg Auto og Helsingør Bilhus i Helsingør samt Volkswagen Frederikssund.

- Volkswagen i Glostrup får nu dobbelt størrelse showroom, som gør os til Danmarks største Volkswagen showroom. Det giver os langt bedre udstillingsmuligheder, der passer godt til Volkswagens brede modelprogram – både for personbiler og erhvervsbiler, forklarer direktør og partner i Car Holding Gruppen Christian Nielsen. Han er både ansvarlig for Renault i Brøndby og Volkswagen i Glostrup, når opdelingen er en realitet fra senest den 1. december.

Samtidig peger Christian Nielsen på, at man nu er mere gearet til, at der i fremtiden også lanceres flere elbiler som en del af både Volkswagens og Renaults modelprogram. Også nye forbrugsmønstre, hvor femtidens digitale forbrugere kræver mere fleksibilitet og har helt andre præferencer til det at eje en bil, bliver der nu mere plads til og fokus på.

- Det at eje en bil bliver ikke afgørende for den fremtidige forbruger, de kræver fleksibel adgang til biler som vi f.eks. kender det fra delebilsordninger. Derfor kommer vi til løbende at lancere nye produkter på hylderne. Bl.a. lancerer Autohuset Glostrup i løbet af ganske få måneder en abonnementsordning, hvor man f.eks. har adgang til at skifte bil hver måned, fortæller Christian Nielsen.

Renault og Dacia samles i Brøndby

Også hos Autohuset Glostrup, der med det nye bilhus i Brøndby udvider med Dacia, som er en del af Renault programmet, glæder man sig til at få dobbelt så meget plads og samtidig kunne tilbyde kunderne et skadescenter med optimal beliggenhed.

- Vi sætter bilhuset her i top moderne stand, så det lever op til alle de nyeste standarder hos Renault. Samtidig er beliggenheden tæt ved motorvejen helt optimal, fordi vi ligger placeret ved afkørsler, både når du kommer fra København og når du kommer syd fra, forklarer Christian Nielsen.

Autohuset Glostrup er den ældste eksisterende Renault forhandler i København. Alle medarbejdere følger med i det nye setup, der forventes at være en realitet fra senest den 1. december 2018.

Om Car Holding Gruppen

Car Holding Gruppen er ejet af Michael Therkildsen og de tre partnere Christian Nielsen, Steen Bertelsen og Jan Klausen. Koncernen beskæftiger 226 medarbejdere fordelt på seks afdelinger – Autohuset Glostrup, Autohuset Glostrup-Valby, Autohuset Ringsted, Kronborg Auto, Helsingør Bilhus og Autohuset Frederikssund. Autohusene i Car Holding Gruppen sælger både Volkswagen, Skoda, Renault, Dacia og Nissan modeller.